no-nonsenseno-nonsense - consulting...

Wie zijn wij ?

Wij zijn marktleider geworden met verschillende e-commerce sites in België, Frankrijk en Nederland

Gebruik onze ervaring !

Sinds meer dan 10 jaar hebben wij leiding gegeven aan succesvolle e-commerce ondernemingen. Dagelijks hebben we oplossingen moeten vinden voor commerciële, technische, menselijke, logistieke, financiële en marketing problemen verbonden aan winstgevende e-commerce ondernemingen. Dit parcours, bestaande uit vergissingen en succes, heeft ons inzicht sneller, duidelijker en realistischer gemaakt, maar bovenal, vrij van nonsense.

 • Jean-Noël Chamart

  E-commerce pionier in België, oprichter en CEO van DVDZone2.com (later Mediadis.com). In 10 jaar tijd (1998 – 2009) is Mediadis.com de grootste multimedia e-commerce site van België geworden (300.000 klanten en 2 miljoen verkochte producten in België, Nederland en Frankrijk).

  In 2005 was Jean-Noël een van de initiatiefnemers van het BeCommerce project, de eerste federatie van Belgische e-commerce ondernemers met als doel om het vertrouwen van de consument in het internet winkelen te versterken. Dit door middel van een kwaliteitslabel , toegekend aan sites met een hoog service niveau. In 2005 en 2006 was hij voorzitter van de commisie die de ontwikkeling van dit label moest ontwikkelen.

  Jean-Noel heeft een Master in Psychologie (UCL)

 • Michael Cornelis

  In 2000 wordt Michael informatica directeur (CTO) van een van de divisies van Hachette Distribution Services (Lagardère Groupe) in Parijs. Hachette Distribution Services is eigenaar van de merken Virgin Megastore en Relay en is gespecialiseerd in internationale travel-retail en persdistributie.

  In 2003 verlaat hij de groep om marketing directeur (CMO) van de bekende Europese start-up MrBookmaker.com te worden ( online sportweddenschappen). Na een spectaculaire groei in Nederland, België en Frankrijk werd MrBookmaker in 2005 verkocht aan Unibet.com , een van Europese zwaargewichten van de sector en beursgenoteerd. Na deze verkoop werd Michael algemeen marketing directeur (CMO) van Unibet.com (Londen) tot 2007. Nadien kwam Michael terug naar België om verschillende e-commerce projecten te begeleiden en om samen met Jean-Noël nieuwe e-projecten op te starten.

  Michael is houder van een Master in film en televisie (Sint-Lukas , Brussel)

Lees : E-commerce in België

customer service software technical support
Live Chat by Comm100